Hoegaarden groepsuitstappen

De brochure met alle mogelijke groepsuitstappen vindt u hier of in het toeristisch infopunt. Hierin staan tal van ideeën voor een leuke dag in Hoegaarden.

 

Amusement voor groepen in Hoegaarden 

Teambuilding: Op zoek naar...de Ware Witte
Een bedrijfsevenement rond Hoegaarden en zijn bier. De deelnemers krijgen de kans om op een originele, ludieke manier kennis te maken met Hoegaarden en zijn rijke biertraditie. Teamwork is nodig, in verschillende teams van ongeveer 6 personen voert men de opdrachten uit. Samen creatief denken en de nodige behendigheid aan de dag leggen zijn nodig.

Contact:
Hikke Takke Toe - Wim Collin
Processieweg 12 - 3320 Hoegaarden
016/76 75 34 - hikketakketoe@telenet.be - www.hikketakketoe.be

 

Paintball, airsoft, archery tag, village golf, laser- en/of kleiduifschieten
Voor een leuk en sportief dagje uit is Hoegaarden de gelegenheid.
Ook voor originele feestjes en teambuilding moet je hier zijn !
Daag je vrienden en /of collega's uit met paintball en of lasershooting.
Voor de kids zijn er aangepaste guns.Deze hebben een lage impact en veroozaken dus geen pijnlijke blauwe plekken. De kleurrijke paints (kogeltjes) zijn 100% biologisch afbreekbaar, niet giftigen makkelijk afspoelbaar met water.
Archery Fun is een spel vergelijkbaar met paintball, maar dan met pijl en boog. Het kleiduifschieten gebeurt met laserguns die infraroodstralen afvuren.
Village Golf is een ludieke variant op de klassieke golfsport. Je speelt niet naar een hole, maar naar een target. Dwars door het dorpscentrum van Hoegaarden, slingerend door een park, alles is mogelijk.

Contact:
Kloosterstraat 29 - 3320 Hoegaarden
0472/40 67 15 - anita@funsation.be - www.funsation.be