Vacatures

Gemeente Hoegaarden

Momenteel geen vacatures 

 

OCMW Hoegaarden

Momenteel geen vacatures 

 

Landelijke kinderopvang - Ons

Stekelbees Hoegaarden zoekt VRIJWILLIGER (m/v) voor haar locatie Outgaarden om enkele kleuters een warme en stimulerende buitenschoolse opvang aan te bieden!

Vanaf januari 2018 zoeken we iemand om op dinsdag avond van 15u45-17u15 en op vrijdag avond van 15u15-16u45 een ervaren kinderbegeleidster te helpen met de opvang van ongeveer 20 kleuters.  Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding

Heb je als ouder, oma, gepensioneerde leerkracht, student,... een warm hart voor kinderen en hun opvoeding, dan ben jij de krak die we zoeken!  
Heb je interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de coördinator  Kim Thiry: 016 76 56 59  lkhoegaarden@landelijkekinderopvang.be

Bij Landelijk Kinderopvang is er momenteel een vacature voor een
Kinderbegeleider-in-opleiding (m/v) in buitenschoolse kinderopvang (doelgroepwerknemer)
Hoegaarden, Deeltijds, onbepaalde duur.
Informatie en sollicitatie via deze link

 

Hulpverleningszone Oost (Vlaams-Brabant)

Oproep tot kandidaten voor de functie van secretariaatsmedewerker (tijdelijk)

Hulpverleningszone Oost (Vlaams-Brabant) is de overkoepeling van 8 gemeentelijke brandweerdiensten die instaan voor hulpverlening in 32 gemeenten. Om onze diensten te versterken hebben we momenteel een vacature voor een tijdelijke secretariaatsmedewerker.

Raadpleeg hier de volledige vacature

Interesse?
Reageer zo snel mogelijk! Je kan solliciteren per e-mail naar solliciteren@hvzoost.be. We ontvangen graag jouw motivatiebrief en gedetailleerd CV. Onvolledige sollicitatiedossiers kunnen niet in aanmerking genomen worden.

Vragen?
Contacteer Marleen Buelens via solliciteren@hvzoost.be of 016 31 72 76.