Vacatures

Gemeentebestuur Hoegaarden

Het gemeentebestuur Hoegaarden is momenteel op zoek naar een

OMGEVINGSAMBTENAAR RUIMTE (A1a-A3a) (m/v)

voltijds - contract onbepaalde duur

De gemeente heeft als doelstelling duurzaam bij te dragen aan het welzijn en de welvaart van haar burgers. Een integraal duurzaam beleid is voor Hoegaarden geen modewoord, maar zit effectief als rode draad verweven doorheen het lokaal beleid. Op deze manier wilt de gemeente tegemoet komen aan de behoeften van de huidige generaties zonder de noden en kansen van de toekomstige generaties in het gedrang te brengen.
Voor de dienst Ruimtelijke Ordening van de gemeente zijn we momenteel op zoek naar een Omgevingsambtenaar ruimte. In deze rol zal mee gebouwd worden aan een duurzame ruimtelijke ontwikkeling van een gebied waar het goed is om te wonen, te werken en te ontspannen: aangenaam leven voor iedereen.

Functie
Als Omgevingsambtenaar ruimte sta je in voor het voorbereiden, ondersteunen, uitwerken en coördineren van het ruimtelijk beleid van de gemeente. Samen me je collega deskundige ruimtelijke ordening  behandel je de binnenkomende dossiers inzake de omgevingsaanvragen en zorg je ervoor dat alle regels en wettelijke bepalingen worden nageleefd. Je leidt de complexere dossiers en coördineert de werkzaamheden van de dienst. Je waakt over de continuïteit.

Taken:
• Je zorgt voor een tijdige, kwaliteitsvolle en klantgerichte behandeling van de binnenkomende dossiers (stedenbouwkundige en planologische attesten, vastgoed dossiers, stedenbouwkundige vergunningen, verkavelingen, inlichtingen van notarissen,...).
• Je geeft advies over alles wat betreft ruimtelijke ordening en stedenbouwkundige projecten: bouwen, verkavelen, structuurplannen, gebiedsafbakening, masterplannen, uitvoeringsplannen,...
• Je werkt nauw samen met architecten, notarissen, projectontwikkelaars, studiebureau's en interne diensten (milieu, technische dienst,...) en zorgt voor een efficiënte en kwalitatieve afhandeling van de ruimtelijke ontwikkelingsprojecten.  Je volgt de werkzaamheden en status van de projecten nauwgezet op.
• Je zorgt voor een duidelijke en volledige communicatie naar zowel interne als externe partijen.
• Je voert het handhavingsbeleid inzake Ruimtelijke Ordening uit.  Je ziet hierbij toe op de naleving van alle reglementaire en administratieve bepalingen met betrekking tot de omgevingsvergunningsplicht. Je spoort eventuele bouwmisdrijven op en neemt de gepaste maatregelen.
• Je rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

Profiel:
• Je beschikt over een grondige kennis van de wet- en regelgeving inzake ruimtelijke ordening en stedenbouw
• Je hebt bij voorkeur kennis van de werking van een lokaal bestuur en de methoden van overheidscommunicatie
• Je bent analytisch sterk en werkt systematisch
• Je bent sterk in het behalen van doelstellingen en kunt goed prioriteiten stellen
• Je bent organisatorisch sterk
• Je bent diplomatisch en tactvol
• Je bent communicatief en klantgericht
• Je beschikt over een rijbewijs categorie B

     - Je bent houder van een diploma dat toegang geeft tot een betrekking van het niveau A (master of gelijkgesteld) in de richting van stedenbouw, ruimtelijke ordening/planning of architectuur.
     - OF je bent houder van een diploma dat toegang geeft tot een betrekking van niveau A (master of gelijkgesteld) met een relevante beroepservaring van minimum 2 jaar inzake ruimtelijke ordening.
     - OF je bent houder van een diploma dat toegang geeft tot een betrekking van niveau B (bachelor of gelijkgesteld) in de richting van bouwkunde, architectuur of vastgoed en je slaagt voor een niveaubepaling op masterniveau. 
     - Of je bent houder van een diploma dat toegang geeft tot een betrekking van niveau B (bachelor of gelijkgesteld) met een relevante beroepservaring van minimum 2 jaar inzake ruimtelijke ordening en je slaagt voor een niveaubepaling op masterniveau.

• Als laatstejaarsstudent word je toegelaten tot de selectieprocedure indien je bij jouw kandidatuur een studiebewijs voorlegt.  Je levert het bewijs dat je aan de diplomavereisten voldoet uiterlijk op de datum van je aanstelling bij het bestuur.

Aanbod:
• Je komt terecht in een samenhangend team en in een en losse en aangename werkomgeving waar mensen graag werken.
• Je maakt deel uit van de verdere ontwikkeling van de gemeente en krijgt een functie met een belangrijke maatschappelijke impact.
• Je krijgt een aantrekkelijk loon (A1a-A2a-A3a) aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering.

Lijkt deze vacature iets voor jou? Solliciteren kan tot en met 28 maart 2021 via e-mail naar personeelsdienst@gemhoegaarden.be.  Ook voor bijkomende inlichtingen over de vacature kun je terecht bij de gemeente Hoegaarden via personeelsdienst@gemhoegaarden.be.
 

OCMW-bestuur Hoegaarden 

Het OCMW-woonzorgcentrum Villa Hugardis heeft momenteel een vacature voor:

zorgkundige (m/v)

Jobtime bespreekbaar (van 50% tot 80%)
Langdurige vervangingsopdracht

Taak: Je creëert een comfortabel en aangenaam verblijf voor de bewoners van het WZC. Je biedt optimale en deskundige hulp bij hun verzorging.

Diploma: In het bezit zijn van een visum als zorgkundige.

Verloning: Salarisschaal C1-C2, bruto maandloon aan huidige index tussen 1572,70 euro en 2646,32 euro (30,4/38) + 11% wisseldienst en toeslagen nacht-, avond- en weekendprestaties. Toekenning van anciënniteit is mogelijk volgens de geldende regelgeving.

Extralegale voordelen: Haard- of standplaatsvergoeding, maaltijdcheques van 8 euro, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werk met openbaar vervoer, gunstige verlofregeling, tweede pensioenpijler en gratis hospitalisatieverzekering na 1 jaar tewerkstelling.

Voor bijkomende info, contacteer Martine Weckx of Anja Van den Bossche, hoofdverpleegkundige/bewonerszorg, op tel nr 016/80.40.02 of via mail martine.weckx@ocmwhoegaarden.be of anja.vandenbossche@ocmwhoegaarden.be.

Functieomschrijving te bekomen op de administratie van het woonzorgcentrum via info.woonzorgcentrum@ocmwhoegaarden.be

Solliciteren kan tot en met vrijdag 12/03/2021 (motivatiebrief met cv en kopie visum zorgkundige)
Ofwel per brief aan de voorzitter vast bureau, Jean-Pierre Taverniers, Gemeenteplein 1 te 3320 Hoegaarden.
Ofwel via mail aan info.woonzorgcentrum@ocmwhoegaarden.be.
Ofwel via afgifte op de administratie van het WZC, Maagdenblokstraat 21 te 3320 Hoegaarden.
 

Ferm kinderopvang 

is op zoek naar enthousiaste ONTHAALOUDERS (m/v) - voltijds (evt. deeltijds)

Heb jij een warm hart voor baby's en peuters?
Ben je sociaal én werk je graag thuis?

Als onthaalouder vang je baby's en peuters thuis op. Je kan ook kinderen van 3 tot 12 jaar buiten de schooluren opvangen. Je overlegt met de ouders over een goede aanpak en zorg voor elk kind.

Voor je start volg je het 'Kennismakingstraject gezinsopvang' in het volwassenenonderwijs.

Wij organiseren regelmatig infosessies. Je kunt je inschrijven voor één van onze infosessies via onderstaande link:
https://www.samenferm.be/kinderopvang/infosessies

Neem gerust contact op:
Ferm Kinderopvang
070/24 60 41, elke werkdag bereikbaar van 9 tot 14u
kinderopvang.hageland@samenferm.be

Provincie Vlaams-Brabant

Vacatures

   

Ecowerf

Vacatures

 

IGO Leuven

vacatures.igo.be

    

Bedrijven Hoegaarden

ABInBev - vacatures
     Meer info: JobsbrouwerijHoegaarden@ab-inbev.com

Vanparijs Engineers - vacatures

Pall - vacatures

A&C systems - vacatures