Geplande asfalteringswerken

Gasthuisstraat

Maandag 27 juni zal de aannemer asfalteringswerken uitvoeren in de Gasthuisstraat. Hierdoor zal de straat volledig afgesloten worden vanaf maandag 6u30 tot dinsdagmorgen 9u. Er zal dus tijdens de werken geen in- en uitgaand verkeer mogelijk zijn, opritten/garages zullen niet toegankelijk zijn  en er kan niet geparkeerd worden in deze straten.

Fabrieksgang

Maandag 27 juni wordt de toplaag afgefreesd en op dinsdag 28 juni zal nieuw asfalt geplaatst worden.
Hierdoor zal de straat volledig afgesloten worden vanaf maandag 6u30 tot woensdagmorgen 9u. Er zal dus geen in- en uitgaand verkeer mogelijk zijn tijdens de werkuren. 's Avonds kan u terug in uw straat parkeren.
Gelieve uw wagens tijdig buiten de werkzone te plaatsen.

Nerm

Afhankelijk van de vordering van de werken in de Gasthuisstraat/Fabriekgang start de aannemer op maandag 27 juni of dinsdag 28 juni met een wegherstel in uw straat. Ter hoogte van de aansluiting met de Brouwerij Loriersstraat wordt de toplaag afgefreesd en komt er op woensdag 29 juni nieuwe asfalt.
Hierdoor zal de straat volledig afgesloten worden tijdens de asfalteringswerken op woensdag. Er zal dus geen uitgaand verkeer mogelijk zijn via de Brouwerij Loriersstraat tijdens de werken.  Er wordt tijdelijk een omleiding voorzien.
's Avonds zal de verkeerssituatie terug normaal zijn.

Kloosterstraat

Afhankelijk van de vordering van de werken in de Gasthuisstraat/Fabriekgang start de aannemer op dinsdag 28 juni of woensdag 29 juni met asfalteringswerken. De toplaag wordt afgefreesd, en er komt nieuw asfalt. Deze werken zullen hoogstens 2 dagen in beslag nemen.
Hierbij zal de straat volledig afgesloten worden vanaf dinsdag 28 juni om 6u30 tot donderdagmorgen 9u. Er zal dus tijdens de werken geen in- en uitgaand verkeer mogelijk zijn, opritten/garages zullen niet toegankelijk zijn en er kan niet geparkeerd worden in deze straten. Gelieve uw wagen dus tijdig buiten de werkzone te plaatsen.

Sint-Niklaasstraat

Afhankelijk van de vordering van de werken in de Gasthuisstraat/Fabriekgang/Kloosterstraat start de aannemer op dinsdag 28 juni of woensdag 29 juni met een wegherstel in uw straat. Ter hoogte van huis nummer 9 wordt de toplaag afgefreesd en komt er nieuw asfalt. Deze werken zullen hoogstens 2 dagen in beslag nemen.

We danken u voor uw begrip en hopen op uw medewerking.