Beetje tijd over en een hart voor mensen? Dan is het u die we zoeken!

Minder Mobielencentrale

We zoeken chauffeurs!
Heb je een auto en rijd je graag? Wil je graag anderen helpen?
Dan zijn we op zoek naar jou!!!

De Minder Mobielencentrale van het lokale bestuur heeft meer dan 40 klanten die een beroep doen op onze chauffeurs als ze naar een activiteit willen gaan, als ze op bezoek willen gaan bij familie of vrienden of als ze naar de dokter of de kapper moeten.

Onze chauffeurs krijgen een omniumverzekering voor de ritten voor de MMC en een vergoeding per kilometer van de klanten.

Wil je graag helpen, geef dan een seintje aan An Van Ende, an.vanende@ocmwhoegaarden.be of 016/ 80 87 83.

Burenbemiddeling

Onenigheid, moeilijke communicatie met buren ... Soms kunnen mensen dit niet op eigen houtje oplossen. Dan is er Burenbemiddeling!

Het lokale bestuur is op zoek naar vrijwilligers-burenbemiddelaars.
Hiervoor volg je een opleiding onder deskundige begeleiding, samen met andere kandidaat-bemiddelaars. De volgende zesdaagse opleiding gaat door op 30 september, 4, 7, 14 en 21 oktober en op 25 november.

Voor meer info kan je terecht bij burenbemiddeling@vlaamsbrabant.be of op
016/ 26 78 01. Je kan met je vraag ook terecht bij An Van Ende, an.vanende@ocmwhoegaarden.be.

Woonzorgcentrum Villa Hugardis

Woonzorgcentrum Villa Hugardis blijft op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. We kunnen jullie hulp gebruiken in verschillende disciplines.

Hebt u interesse of wenst u graag wat meer uitleg over deze vrijwilligersfuncties, dan kan u contact opnemen met Marina Trolin, maatschappelijk medewerker van het woonzorgcentrum. Zij is bereikbaar via email op marina.trolin@ocmwhoegaarden.be of via telefoon op 016/80.40.03.