Inschrijven vakantieopvang Landelijke kinderopvang Stekelbees

Wij gaan met stekelbees Hoegaarden een heel mysterieuze zomer tegemoet! Een waarzegster heeft ons immers de vraag gesteld of ze hier gedurende de ganse vakantie met haar woonwagen mag komen kamperen! Ze heeft in haar glazen bol gezien dat er deze zomer heel wat mysteries op ons af komen... Maar ze kan telkens slechts 1 week vooruit kijken naar de details van wat ons te wachten staat...

Vast staat dat het een heel uitdagende zomer zal worden waarin avontuurlijk spelen en uitgaan van ieders kracht centraal zullen staan. Kom jij samen met ons deze mysterieuze werelden ontdekken en ervaren? 

 

Alle kinderen (ook wie niet in Hoegaarden naar school gaat) van 2,5 jaar tem 12 jaar kunnen in de zomervakantie bij ons terecht. Het is wel noodzakelijk om online de gewenste vakantiedagen te reserveren. Wie al klant is kan dit gewoon via de gekende website doen.

Wie nog geen klant is, dient eerst via de onderstaande gegevens contact op te nemen voor een algemene inschrijving, om daarna de gewenste vakantiedagen te kunnen reserveren.

OPGELET in de vakanties zijn we regelmatig volzet en de inschrijvingen starten reeds 13 mei, dus snel zijn is de boodschap!

Voor meer informatie kan u contact opnemen met de verantwoordelijke van de opvang, via de onderstaande contactgegevens;
Kim Thiry, Verantwoordelijke Kinderopvang IBO Hoegaarden
Kloosterstraat 29/2, 3320 Hoegaarden
telefoon: 016/76 56 59
e-mail: LKhoegaarden@landelijkekinderopvang.be