Special days - G-omnisportkamp van 8 t/m 12 april 2019

Tijdens de paasvakantie organiseren de gemeente Hoegaarden en de Sportregio Getevallei met de steun van Sport Vlaanderen voor de 8ste keer een G-OMNISPORTKAMP.

Kinderen en jongeren met een lichte tot matige verstandelijke beperking (geen motorische beperking) vanaf 6 jaar uit type 1, 2, 3, 6, 7, 8 en 9 zijn de doelgroep. In samenwerking met de G-sportwerkingen uit de regio wordt er een fijne week gepland met o.m. Obstacle Run, judo, voetbal, badminton, hockey, gym, mobiele boerderij, hockey, ponyrijden, ...

De activiteiten vinden plaats van maandag 8 t/m vrijdag 12 april 2019. Dit telkens van 9 tot 16u in de gemeentelijke sporthal in Hoegaarden.

Er wordt opvang voorzien van 8 tot 17u. Deelnemen kost 68 euro voor een hele week. Inschrijven kan enkel voor een volledige week. Mail of stuur volgende gegevens naar de sportdienst, Gemeenteplein 1 in 3320 Hoegaarden of via mail linda.cornu@gemhoegaarden.be:naam, adres en geboortedatum van de deelnemer, telefoonnummers (thuis, werk, gsm-nummer) en e-mailadres van de ouders en een korte omschrijving van de beperking van het kind.

Na je inschrijving krijg je een mail met praktische informatie. Een inschrijving is definitief na betaling van het deelnamegeld. Snel zijn is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt! Voor meer informatie kan je terecht bij de sportdienst Linda Cornu, 016/768 750