Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter: 19-23 november 2018

Van 19 tot 23 november gaat de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter door. Je afval correct buiten zetten of aanbieden op het recyclagepark is een kleine moeite, maar betekent veel voor de afvalophalers en recyclageparkwachters.

Door het correct aanbieden, zorg je voor hun veiligheid, vermijd je zwerfvuil en kan de ophaling of het bezoek aan het recyclagepark vlot verlopen.

Deze maand zijn er stickers verkrijgbaar in het gemeentehuis, waarmee je je respect kan tonen. Libelle-lezers ontvangen in de week van 7 november ook een stickervel in hun magazine. Kleef ze op je afvalzak of -container, of maak een foto van je bestickerde afvalzak of -container en post hem op sociale media met de hashtag #HouHetNet.

De website aangemaakt voor de campagne is reeds live: www.houhetnet.be .Campagne zal gevoerd worden via de website, filmpjes via sociale media, radiospots op Studio Brussel en Radio 2.

De Week van de Afvalophaler of Recyclageparkwachter is een initiatief van Interafval, VVSG, OVAM Fost Plus, Ecowerf en alle andere afvalintercommunales.