SLO Mariadal heeft je hulp nodig!

 

Mariadal Instituut (SLO) uit Hoegaarden, een school waar kinderen met specifieke onderwijsbehoeften kunnen groeien en leren, droomt van een powerplaysoccerkooi (zie foto hierboven). Met deze voetbalkooi hebben de leerlingen een eigen veilig plekje om te voetballen. Een actieve, gestructureerde speelplaats zorgt voor betere leerprestaties.

Wil je er, samen met ons, voor zorgen dat de leerlingen van SLO Mariadal alle kansen krijgen om optimaal te kunnen sporten? Help de school dan in haar zoektocht naar de nodige middelen én supporters.

Ons project is geselecteerd en goedgekeurd door Sport Vlaanderen. Zie
https://www.supportersvoorgsporters.be/projecten/mariadal-instituut

Via deze link kan je supporter worden. Het kost je niets, enkel twee minuten van je tijd. Weet wel dat elk geselecteerd project op zoek is naar minstens 200 supporters. Jouw steun (en die van al je vrienden) kan dus het verschil maken! 

Wil je ons project bovendien een financieel duwtje in de rug geven? Dat kan! Via de betaalknop op bovenstaande link kan je online eenvoudig een bijdrage doneren met vermelding 'instituut Mariadal'. En we hebben goed nieuws: Voor elke euro die jij doneert, legt Sport Vlaanderen er vanuit 'Supporters voor G-sporters' één euro bovenop. 1 euro wordt dus 2 euro!

De storting dient wel te gebeuren voor 31 januari 2018.

Voor bijkomende info: roel.hendrikx@slomariadal.be

De leerlingen van Mariadal Instituut (SLO) uit Hoegaarden danken jullie van harte voor jullie steun.