Familiedag 10 jaar WZC Villa Hugardis

2017 is een feestjaar voor Villa Hugardis!
In juli 2007, nu bijna 10 jaar geleden, verhuisden de bewoners van het St.-Jozef rusthuis immers naar woonzorgcentrum Villa Hugardis. In het splinternieuwe woonzorgcentrum trokken de bewoners in ruime, comfortabele kamers waar professionele zorg op maat kan worden gegarandeerd aan wie dat nodig heeft.

In het nieuwe woonzorgcentrum kunnen we veel beter dan voorheen de zorg voor de bewoners zo goed mogelijk afstemmen op hun persoonlijke behoeften en hun levenskwaliteit maximaal garanderen. Bevorderen van de zelfredzaamheid en zinvolle tijdsbesteding zijn hierbij de uitgangspunten.

Het woonzorgcentrum viert zijn 10-jarig bestaan met een familiedag voor de bewoners, hun familie, vrienden en kennissen. Voor de jongste bezoekers is er een springkasteel voorzien, voor de minder jonge bezoekers is er een aanbod van volksspelen. We sluiten de namiddag af met een lekkere barbecue voor de bewoners en hun gasten. Meer dan 250 mensen schreven in en hebben afspraak op zondag 6 augustus in ons woonzorgcentrum. 

Villa Hugardis is een open huis, waar bewoners vrij bezoek kunnen ontvangen en waar iedereen welkom is. Elke woensdag- en zondagnamiddag is het cafetaria open van 13u30 tot 16u30.