Gratis tickets Memorial Van Damme

De Memorial Van Damme is een internationale top-atletiekmeeting. De meeting is genoemd naar de Belgische topatleet Ivo Van Damme die in 1976 door een tragisch auto-ongeval  om het leven kwam. Hij had eerder dat jaar zilver behaald op de Olympische spelen op zowel de 800m als de 1500m. De eerste 'Memorial' vond plaats in 1977. De Memorial is één van de twee finales van de IAAF Diamond League en sluit het seizoen af.

Op 9 september 2016 vindt de 40ste editie plaats. Er zullen al zeker 16 Belgische atleten aanwezig zijn waaronder Milanov (discuswerpen), de gebroeders Borlée samen met Watrin (4x400m), Van der Plaetsen (verspringen) en Dauwens (400m horden). Je zal er ook de gouden Nafi Thiam aan het werk zien en het Belgisch gouden estafette-team (4x100m) van Peking zal 8 jaar na datum een verdiende huldiging krijgen.

En daarvoor heeft de sportdienst 18 tickets om gratis weg te geven aan jongeren tussen 12 en 16 jaar. We hebben slechts 18 tickets kunnen bemachtigen, snel zijn is dus de boodschap. Zij zullen begeleid worden door 2 volwassenen van het gemeentebestuur. Het vervoer is geregeld via de Sportregio Getevallei. Zij reserveren een bus die ook in Landen en Tienen de gelukkigen zal oppikken.

Hoe aanvragen? Je stuurt een mail naar leen.roevens@gemhoegaarden.be met daarin je naam, adres en geboortedatum. Je zal dan zo snel mogelijk een mailtje terugkrijgen met de eventuele bevestiging en de nodige praktische afspraken (uur van vertrek en terugkomst, opstapplaats, ...).