Wie wordt Hergebruikkampioen Hageland 2015

De Kringwinkel Hageland zamelt al 19 jaar herbruikbare goederen in, in het ophaalgebied “Hageland”. Om dit extra in de kijker te zetten in de 17 steden of gemeenten van het ophaalgebied, wordt er deelgenomen aan de “Europese week van de afvalvermindering” met de actie “Hergebruikkampioen Hageland 2015”. De actie vindt plaats tussen 21 en 29 november.

Wat houdt de actie net in?

Tijdens de “Europese week van de afvalvermindering” gaat De Kringwinkel Hageland op zoek welke stad of gemeente het grootste gemiddelde gewicht herbruikbare goederen per inwoner aan De Kringwinkel Hageland bezorgt. Deze stad of gemeente wordt uitgeroepen tot “Hergebruikkampioen Hageland 2015”!

En de winnaar ontvangt...

- Een hergebruikkampioentrofee die 1 jaar lang in de stad of gemeente mag prijken,
- 10 cadeaubonnen van elk 10 euro 1 jaar geldig in De Kringwinkel Hageland. De winnende gemeente mag deze bij winst zelf verloten onder haar inwoners.

Hoe kunnen inwoners gemeente Hoegaarden aan de overwinning helpen?

Bezorg De Kringwinkel Hageland tijdens de actieweek zoveel mogelijk herbruikbare goederen door:

- zelf te brengen naar 1 van de 3 Kringwinkels in Aarschot (Amerstraat 17),
Diest (Nijverheidslaan 33a) of Tienen (Torsinplein 12)
- jouw goederen gratis te laten ophalen na afspraak (016 82 45 55) - opgelet: tijdig reserveren is de boodschap (tel min 1 week wachttijd)

OPROEP AAN ALLE INWONERS: Doe mee en win! Verklein de afvalberg en creëer extra sociale tewerkstelling. De Kringwinkel Hageland maakt letterlijk “werk” van jouw spullen. Promoveer jouw gemeente tot “Hergebruikkampioen Hageland 2015”.

Tussentijdse inzamelresultaten worden dagelijks gepost op de website www.kringwinkelhageland.be en de facebook van De Kringwinkel Hageland www.facebook.com/kringwinkelhageland. De winnende stad/gemeente ontvangt de hergebruiktrofee + bonnen op een nog nader aan te kondigen officieel momentje.