Opnieuw Start2Bootcamp in Hoegaarden

Elke donderdag van 23 april tot en met 25 juni 2020

Start2Bootcamp is opbouwen naar de meest complete outdoor kracht- en conditietraining in groep die er bestaat, nl. de Bootcamp@Fitter&Fitter. In 10 weken wordt er geleidelijk opgebouwd en elke week introduceren we een nieuw materiaal. Ieder op z'n eigen kunnen en tempo, onder begeleiding van onze professionele coach Dries Benoit. Dit alles maakt het een training die toegankelijk is voor iedereen. Fun gegarandeerd.
 
In bootcamps werken we outdoor. De algemene conditie wordt grondig aangepakt, het boost je metabolisme en Fitter&Fitter zet heel hard in op blessurepreventie en de persoonlijke insteek van trainingen. Versterkende oefeningen worden gecombineerd met uithouding, behendigheid en mobiliteit. Door een snelle opvolging van oefeningen, de groepsdynamiek en veel fun, heb je vaak niet eens door dat je afziet. Een haalbare training voor iedereen.
 
De 6 ingrediënten van onze (Start2)Bootcamp
 
* Outdoor
* Meest complete outdoor workout: combinatie van BBB, HIIT, Pilates, Total body workout,...
* Oefeningen met partner, materialen en in groep onder professionele begeleiding
* Kracht, behendigheid, snelheid en uithouding met de focus op blessurepreventie en functioneel trainen
* Spelletjes en veel fun
* Combinatie van mentale ontspanning en doorzettingsvermogen
 
Na 10 weken opbouwen ben je volledig klaar om aan te sluiten bij de bootcamp die er reeds heel het jaar door gegeven wordt in Hoegaarden.
 
Wil je weten hoe het eraan toe gaat? Bekijk dan deze leuke video over het concept:  https://www.youtube.com/watch?v=JPmQXIf23bo
 
Zet nu de eerste stap naar je summer body en SCHRIJF HIER IN: https://fitterandfitter.virtuagym.com/webshop/start2bootcamp