Het OCMW van Hoegaarden organiseert een aanwervingsprocedure met aanleg van een wervingsreserve van 2 jaar voor de volgende functie (m/v):

DESKUNDIGE ADMINISTRATIE/LOGISTIEK

22,8/38 · contract van onbepaalde duur

Taak: De deskundige draagt zorg voor de goede werking van de administratie van het WZC en het OCMW, is de administratieve rechterhand van de directeur en staat tevens in voor de coördinatie van de medewerkers onderhoud & logistiek, keuken en externe poetsdienst. Ervaring in het aansturen van een team en het opmaken van uurroosters is een pluspunt.

Diploma: In het bezit zijn van een diploma hoger onderwijs van het korte type (bachelor, graduaat of gelijkgesteld). Bij voorkeur in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B.

Verloning: Salarisschaal B1-B3, bruto maandloon aan huidige index tussen € 1536,07 en € 2588,23 (22,8/38). Toekenning van anciënniteit is mogelijk volgens de geldende regelgeving.

Extralegale voordelen: Haard- of standplaatsvergoeding, maaltijdcheques van € 8, ecocheques, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werk met openbaar vervoer, gunstige verlofregeling, tweede pensioenpijler en gratis hospitalisatieverzekering.

Voor bijkomende informatie: contacteer Nele Boogaerts, directeur WZC, op telefoonnummer 016 80 40 09 of via mail nele.boogaerts@ocmwhoegaarden.be

Functieomschrijving en aanwervingsvoorwaarden te bekomen op op de administratie van het WZC op 016 80 40 00 of via mail: info.woonzorgcentrum@ocmwhoegaarden.be

Solliciteren kan tot en met zondag 12 december 2021 (motivatiebrief met cv en kopie vereist diploma) ofwel per brief aan de Voorzitter van het vast bureau Jean-Pierre Taverniers, Gemeenteplein 1, 3320 Hoegaarden ofwel via mail: info.woonzorgcentrum@ocmwhoegaarden.be ofwel via afgifte op de administratie van het WZC, Maagdenblokstraat 21, 3320 Hoegaarden.