Morgen enkel noodopvang bij Ferm kinderopvang

Ferm kinderopvang is vanavond vrij zwaar getroffen door het noodweer. Ondertussen hebben ze het water terug buiten gekregen, met heel wat hulp waarvoor een dikke dankjewel!

Maar er is heel wat materiaal beschadigd en er zijn ook nog heel wat moddersporen, waardoor ze de opvang morgen niet kunnen gebruiken. Spijtig genoeg is deze keer ook de locatie in de doelstraat getroffen geweest, waardoor ze dus voor  hun drie bubbels een oplossing moeten vinden. Daarom zullen ze morgen voor de drie bubbels noodopvang organiseren in de sporthal (tiensestraat 43). 
Deze opvang is bedoeld voor de kinderen waarvoor jullie geen alternatief kunnen vinden. Ze vragen echter wel om zoveel mogelijk kinderen thuis te houden morgen, om zo de corona maatregelen zo goed mogelijk te kunnen aanhouden. 
Natuurlijk zal er voor elk kind dat morgen niet komt, een gratis annulatie doorgevoerd worden.

Indien het kan, stellen ze het dus erg op prijs als je kind morgen thuis kan blijven. Indien je geen andere oplossing hebt, dan vragen ze je om je kind rechtstreeks naar de sporthal te brengen (los van in welke bubbel het was ingeschreven). Ze bieden alvast onze excuses aan voor deze last minute communicatie, maar ze hopen op jullie begrip om alles zo veilig mogelijk te kunnen houden.

Ondertussen zullen wij zowel vanuit Ferm Kinderopvang als vanuit de gemeente Hoegaarden, alles in het werk stellen om onze opvang vanaf maandag weer normaal te laten verlopen.