Gratis abonnement van De Lijn voor de maand september voor het 1ste jaar secundair

Ook in 2020 krijgen jongeren die de overstap maken naar het secundair onderwijs een gratis abonnement van De Lijn voor de maand september.  

Met een gerust hart op het openbaar vervoer

Hiermee laten ze hen kennismaken met het openbaar vervoer en de voordelen van een Buzzy Pazz, ons jongerenabonnement. Een verplaatsing met bus of tram naar school is efficiënt, duurzaam en veilig. Reizigers vanaf 12 jaar dragen verplicht een mondmasker aan onze haltes en in onze voertuigen. We vragen om maximaal afstand te houden en reinigen onze voertuigen regelmatig. Jongeren en hun ouders kunnen dus met een gerust hart kiezen voor het openbaar vervoer.

Een probeerabonnement aanvragen is eenvoudig

Ouders met kinderen geboren in 2008 kunnen zich voor 18 augustus met het rijksregisternummer van hun kind registreren op delijn.be/probeeractie, ontvangen zo het probeerabonnement in augustus per post.

Kinderen die niet geboren zijn in 2008, maar ook starten in het eerste secundair, kunnen een aanvraag doen via een ander aanvraagformulier. Dit formulier is eveneens terug te vinden op www.delijn.be/probeeractie.

Heeft u nog vragen?

Ouders kunnen terecht op www.delijn.be/probeeractie of het nummer 070/220 200 (0,30 euro/min).