Brouwerij Hoegaarden organiseert nog 2 jobdagen voor nieuwe verpakkingslijn

Investering van 42 miljoen levert extra jobs op in Hoegaarden

Donderdag 17 oktober 2019 —  De Hoegaarden brouwerij breidt uit en is daarvoor op zoek naar een 30tal nieuwe personeelsleden. De directe aanleiding is de opening van de nieuwe verpakkingslijn in januari, een grote lokale investering van 42 miljoen euro. Momenteel werken er zo'n 190 mensen in de brouwerij, daar komen in totaal zo'n 30 jobs bij waaronder voornamelijk machineoperatoren, techniekers of heftruckchauffeurs. Er is bovendien ook extra personeel welkom voor het komende piekseizoen. “Hoegaarden is een Belgisch bier, gekend in de hele wereld. Wie daar even trots op is als wij én de juiste skills heeft, moet zeker eens langs komen op onze drie jobdagen,'' zegt Karen Rombaut, brouwerijdirecteur Hoegaarden.

De groei in capaciteit heeft de brouwerij te danken aan de stijgende populariteit van het witbier wereldwijd. Om dit groeiende succes te ondersteunen, maakte AB InBev daarom in 2019 bekend dat het 42 miljoen euro investeert in de uitbreiding van de bottelarij in Altenaken. De inhuldiging van de fundamenten van de bouw gebeurde in mei 2019. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan nieuwe verpakkingshal en arriveren al de eerste machines en installaties. De opening staat gepland voor januari 2020.

Twee jobdagen: 16/11 - 4/12

Om geïnteresseerden kennis te laten maken met de verschillende jobs, organiseert de brouwerij maar liefst drie jobdagen. Wie houdt van bier, graag in teamverband werkt en relevante, veelal technische, ervaring bezit wordt aangemoedigd om op zaterdag 16 november of woensdag 4 december langs te komen op het JobCafé in de brouwerij in Hoegaarden. “We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die in Hoegaarden deel willen uitmaken van ons wereldwijde succesverhaal,” zegt Rombaut. Van te voren inschrijven via deze link.