Volop op zoek naar kerstkadootjes?

Ermelindislikeur? Een boek over Outgaarden of een kadobon?
Geef eens iets van Hoegaarden onder de kerstboom.

Ben je op zoek naar een origineel en smaakvol cadeau voor de eindejaarsperiode? Geef eens iets typisch van de streek cadeau. Een ruim assortiment streekproducten kan je terugvinden in het toeristisch infopunt.

Naast de streekproducten, verkopen we ook nog steeds de retro geschenkdoos met verschillende Hoegaardse bieren 'Groeten uit Hoegaarden'.

Nieuw!! Beperkte oplage te koop!
Zolang de voorraad strekt, kan je in ons toeristisch infokantoor een stoop Ermelindislikeur kopen. De Ermelindislikeur is een sleedoornlikeur van 30% en werd gemaakt ter ere van de Heilige Ermelindis van Meldert.
En speciaal voor de feestdagen zal er een Ermelindispraline gemaakt worden door onze Hoegaardse streekproducent Benny Swinnen. Ook deze praline is te koop in het toeristisch infopunt.

Meer zin in één van de nieuwe boeken over Hoegaarden ?
'Outgaarden, plaatsnamen en hun geschiedenis' (door Paul Kempeneers) te koop voor 16 euro.
'Van steenkappers en metsers op onze taalgrens tot medebouwers aan Europa: Louis en Charles Michel' (een uitgave van Heemkring Hoegaarden) te koop voor 25 euro.

Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen. Het toeristisch infopunt is geopend op woensdag en zondag van 14 - 16u. Of bereikbaar via 016/76 87 52