Rioleringswerken Hoksem deel 1

De rioleringswerken in Hoksem zijn van start gegaan in de Sint-Jansstraat.
Aquafin zal door deze werken het afvalwater van ongeveer 100 inwoners uit Hoksem dat nu nog rechtstreeks in de Kapittelbeek en de Mene belandt, aansluiten op een rioolwaterzuiveringsinstallatie. De werken situeren zich in de Sint-Jansstraat, de Persstraat, een deel van de Kapittelberg en in de Kumtichsesteenweg.

De inwoners van Hoksem hebben op de infoavond op 9 oktober uitleg gekregen over deze werken, de planning en de verdere werfcommunicatie.
Indien u vragen heeft over dit project, kan u op werkdagen terecht kan u tussen 8 en 19u terecht bij het Contactcenter van Aquafin op het nummer 03/450 45 45 of via contact@aquafin.be. Bij noodgevallen kan u buiten de werkuren en in het weekend gebruik maken van het gratis noodnummer: 0800/16 603. Het verloop van dit project kan u ook volgen via de website www.aquafin.be

Tijdens de werken kan u steeds terecht in de werfkeet van de aannemer. Deze staat voor de brug van de E40 op de Kumtichsesteenweg. Indien er niemand aanwezig is, kan u ook een bericht achterlaten in de brievenbus.

In de werkzone wordt de openbare verlichting NIET gedoofd.

Wat bij storingen tijdens de werken?