Informatie

Gemeentelijk informatieblad

Elke 3 maanden wordt het gemeentelijk infoblad huis-aan-huis verspreid in Hoegaarden. In dit infoblad vindt u alle actuele nieuwtjes uit onze gemeente. Heb je een exemplaar gemist, download dan uit ons digitaal archief. In het gemeentehuis kan je ook steeds een extra exemplaar ophalen.

Archief infoblad

Info december 2021 

Info september 2021 

Info juni 2021 

Info maart 2021 

Info december 2020 

Info september 2020

Info juni 2020

Info maart 2020

Info december 2019

Info september 2019 

Info juni 2019 

Info maart 2019 

Info december 2018 

Info september 2018 

Info juni 2018 

Info maart 2018

 

Had u graag een publicatie van uw evenement in het infoblad? Geef dan uw activiteit in op UiT in Hoegaarden. Alle activiteiten van onze verenigingen, die hierin zijn opgenomen, worden automatisch in het infoblad opgenomen.

 

Infogids

Hierin vindt u alle nuttige info over het lokaal bestuur Hoegaarden. Bekijk het meest recente exemplaar door te klikken op de foto.  
Nieuwe inwoners ontvangen bij hun inschrijving in onze gemeente een gratis exemplaar.

Website

Wij doen ons uiterste best om de website up-to-date en actueel te houden.
De informatie, gegevens, software, producten en diensten die op of via deze website worden aangeboden, kunnen evenwel altijd onvolkomenheden bevatten. De gemeente en het OCMW van Hoegaarden staan niet in voor de geschiktheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie. De informatie wordt geleverd en weergegeven zonder enige vorm van garantie. De gemeente Hoegaarden is evenmin aansprakelijk voor mogelijke virussen, indien deze, ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen op de site, zouden voorkomen. De gemeente Hoegaarden behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de informatie op de site op elk tijdstip te wijzigen.

Elke bezoeker van de website kan eventuele onjuistheden of mankementen op de website melden via info@gemhoegaarden.be - bij de dienst communicatie 

Overzicht van de verplichte bekendmakingen op de gemeentelijke website 

UiT in Hoegaarden

UiT in Hoegaarden

Uw evenement extra in de kijker zetten? Dat kan op een eenvoudige en makkelijke wijze... via de activiteitenkalender "UiT in Hoegaarden". Uw activiteit verschijnt niet alleen in de activiteitenkalender van het gemeentelijk infoblad maar wordt ook automatisch opgenomen in tal van andere media. Bovendien is deze service volledig gratis !

 

 Sociale media