Vacatures

Gemeentebestuur Hoegaarden

Het gemeentebestuur van Hoegaarden i s op zoek naar een

technisch assistent voor de technische dienst (38/38)

langdurig vervangingsopdracht

Taak: Je ondersteunt op zelfstandige wijze de goede werking van de dienst en levert op die manier een actieve bijdrage aan een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening. Je staat in voor de algemene onderhoudswerken binnen het gemeente- en OCMW bestuur. Dit gaat van groenonderhoud tot het uitvoeren van herstellingen en onderhoudswerken in de openbare gebouwen en aan wegen.

Voorwaarden: Een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de vereisten van de functie (uittreksel strafregister-model 2) - De burgerlijke en politieke rechten genieten - Medisch geschikt zijn - Voldoen aan de vereisten inzake taalkennis (gecoördineerde wetten van 18/7/1966) - Zelfstandig en in team kunnen werken - Minimaal in het bezit van een rijbewijs B.

Diploma: Geen diplomavereisten. Beroepservaring is een pluspunt.

Verloning: Salarisschaal D1-D3, bruto maandloon aan huidige index tussen 1891,81 euro en 2944,40 euro (38/38). Toekenning van anciënniteit is mogelijk volgens de geldende regelgeving.

Extralegale voordelen: Haard- of standplaatsvergoeding, maaltijdcheques van 8 euro, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werk met openbaar vervoer, gunstige verlofregeling en gratis hospitalisatieverzekering na 1 jaar tewerkstelling.

Voor bijkomende informatie, contacteer : Bart Hendrix, algemeen directeur op 016/76.87.00 of via mail bart.hendrix@gemhoegaarden.be.

Kandidatuurstelling met cv te richten aan:
ofwel via brief tav het college van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 1 te 3320 Hoegaarden, ofwel via mail aan personeelsdienst@gemhoegaarden.be en dit ten laatste op 21/06/2019.

  

OCMW Hoegaarden

Het OCMW-bestuur van Hoegaarden heeft momenteel geen vacatures.

   

IGO Leuven

vacatures.igo.be

    

Bedrijven Hoegaarden

ABInBev - vacatures
Vanparijs Engineers - vacatures
Pall - vacatures
A&C systems - vacatures