Intergemeentelijke kadoobon

Vanaf 1 mei 2015 starten we met een nieuw initiatief, namelijk de intergemeentelijke online 'Kadoobon'. Het is een vooruitstrevend concept om het lokale aankoopgedrag te stimuleren. Het is een volledig online systeem in samenwerking met vier naburige gemeenten.

De 'Kadoobon' is een gezamenlijk engagement van Hoegaarden met vier omringende gemeenten, Bierbeek, Boutersem, Lubbeek en Oud-Heverlee. Zij maken dit grensverleggend initiatief mee mogelijk.
Deze geschenkbon ter waarde van 5, 10, 20, 35 en 50 euro kan bij de deelnemende zelfstandigen van deze vijf gemeenten besteed worden. Klanten kunnen de 'Kadoobon' online aankopen via de speciaal hiervoor ontwikkelde webwinkel, die vanaf 1 mei 2015 op www.kadoobonnen.be actief zal zijn. Voor klanten die geen digitale toegang hebben tot de webwinkel, is het mogelijk om de 'Kadoobon' aan te kopen bij het onthaal van De Borre in Bierbeek.

Op donderdag 23 april om 20u organiseren we in de Velpe, Velpestraat nr. 47 in Bierbeek (deelgemeente Opvelp) een infoavond voor alle geïnteresseerde zelfstandigen uit de vijf gemeenten.
Voor meer informatie kan u terecht bij Carolien Geens op het Toeristisch Infokantoor, Houtmarkt 1, 3320 in Hoegaarden of telefonisch 016/76 78 43 - 0486/04 67 47.